Thread
Print

[TOP] POCHWALCIE SIE SWOIM CHAREM :):):)

This topic has been highlighted by woren94 at 1-30-2013 03:40 PM.
Fajne chary 2 crusy i cleric

Quote:
Original posted by 010707 at 23-6-2008 10:22
juz sie tak nie chwal ;]
korzystales z BM !!!
HAHAH największy maller sie odzywa na forum

@down no widzisz ładnie to tak na mnie mówić ja chociaż na moje boe nie dałem malli :D tzn 1 morph byla a resztę to kupiłem od graczy i za reputa ^^ co do BM zdania nie zmieniam...syf i już

[ Last edited by AvalarRaziel at 23-6-2008 16:06 ]

Quote:
Original posted by AvalarRaziel at 23-6-2008 10:39

HAHAH największy maller sie odzywa na forum
>.> cicho siedz, nie jestem maller ;] A NA PEWNO NIE NAJWIEKSZY NA FORUM

Szkoda, że ja tyle hajsu nie mam żeby kupywać tyle impów echh... ach Ci nadzianiii...
Freemen

To i ja się dopisze [teraz idzie zmiana swordów na BoEs, ale nie mam kasy na unseal o upgradzie nie wspominając więc wciąż does 110% wychodzą lepiej, jak będzie kasa będą i boe 110% ^^]

Btw raziel nie masz bd gemów a masz max 1.4, ładnie musze przyznać naprawdę ostro, ciekaw jestem czy dobicie rages do lv 3, 110% boes i pet lv przynajmniej 30-35 [second gen ] da mi porównywalny max [może skołuję 2x bd eyes ale w gildii kolejka do bd gemów długa... więc sobie poczekam ^^]

A tu to co osiągnąłem obecnie :

CZYTAJCIE REGULAMIN!!!

Jak ty nosisz dwa pety na raz?

On nie nosi petów tylko ma 2 i skleił je na zdjęciu.

Quote:
Original posted by Pietro87 at 23-6-2008 14:51
Btw raziel nie masz bd gemów a masz max 1.4, ładnie musze przyznać naprawdę ostro, ciekaw jestem czy dobicie rages do lv 3, 110% boes i pet lv przynajmniej 30-35 [second gen ] da mi porównywalny max [może skołuję 2x bd eyes ale w gildii kolejka do bd gemów długa... więc sobie poczekam ^^]

Btw ...
heh wszystko dzięki petowi inaczej było by cienko co do BD gemow to raczej na pewno szybko nie będę miał niestety ;/ no ale nic trzeba kombinować ;)

Reply 19# AvalarRaziel's post

Ale foto masz "na czysto" zrobione przecież [bez posa... z posem to będzie 256 str, z takim ragem o lv up wyżej wbił bys z posem multisa na 260 str,i tak stawiam że cos koło 1.6 może nawet wyżej samym possesion wyrywasz stary ^^]

Btw u mnie jest ostatnio jeden ból, nie mam czasu na lv up second gena [jak bym go dobił do lv powiedzmy 30 to już ponad 200 str na posie bym rwał (konkretnie bodajże .... 8 ^^ z boes pewnie 220 by było, a jak wbije rages na lv 3 to 230 by siadło na posie 200 permanentne]

Muszę się wziąć za lvling peta, mam ten bonus że bd gemy będą dla mnie mniejszym problemem [bd hearts jak się pytałem ludu w gildii to spokojnie dostane 2x po lv 1 kolejki się ciągną do bd eyes i bd soul... ale jak tylko dorwę 3 bd soule i 2 bd eyes będzie miodzio... bd soul lv 2 w armie i mam 39 pr, 2 bd hearts i +1k hp, 2 bd eyes +100 dmg ^^]

W sumie policzyłem że jak wbije w arm zamiast shiningów bd soul to wyjdzie mi 3747 hp ale bd heartsy dadzą mi 1k czyli ogółem będzie 4747, colo na lv 3, wind na lv 3 i boes, reset agi i spokojnie te 5k hp siądzie ^^

Ale to odległe plany, obecnie to muszę te boes unsealować i zrobić 110%.

CZYTAJCIE REGULAMIN!!!

Zobacz to ^^  tylko szkoda bo cler miał slaby byff ;/ liczyłem ze będę miął coś ok 2,7k wtedy to byłby dobry screen    ...co do poss mam wtedy coś ok 1,8k jak dobrze pamiętam chyba max 1826 ale głowy nie dam

Thread