Thread
Print

[Spis poradników] [PORADNIK] Apparell Fusion i Upgrade dla Początkujących

jak wyglada ten apparel

Apparel to bron ktora ma atk 1/1 albo zbroja ktora nie ma nic defa i statow a z reszta jest poradnik -.-.
Ja mam male pytanie co do fusion czy mozna zfuzowac capa Summer Storm dla carsise z jakims capem dla ami??

Reply #13 BiallyPirat's post

Nie. Każdy apparel ma przypisaną swoją postać i tego już nie przeskoczysz.

Aspekt 1: Overfuse

Tutaj mam małe pytanie..bo trochę ostatnio jestem w plecy z TOPem a w overa się nie bawiłem nigdy.

Mam "zapparelowaną" zbroję na lvl 45(jakiś badziew w catacomb) oraz unseala 55lvl -rzecz jasna all dla crusa.
Teraz pytanie czy dobrze zrozumiałem:
Jeżeli na swojego unsa 55lvl nałożę badziewia w apparelu, to zmieni mi się wygląd unsa 55lvl bez straty statów?
I czy jest szansa niepowodzenia?

Reply #14 Rain83's post

Nigdy nie ma szansy niepowodzenia fusioa,

Robisz fus tak jak byś miał czysty apek i arma, to że coś jest już w apku nie ma najmniejszego znaczenia.

CZYTAJCIE REGULAMIN!!!

witam

ostatni trochę bawię się w upgreade, i niestety ale nie wszystkie wzmocnienia się udają(

nie tak dawno czytałem na world-chacie jak ktoś chciał kupić strenghtning catalyst?!

i oto moje pytanko:
czy istnieje coś takiego?(w im nie widziałem niczego takiego, ale czasami zapadam na wybiórczą ślepotę, więc...;])

a jeśli nie, to czy można w jakiś sposób zwiększyć swoją szanse na udane wzmocnienie??

Reply 16# totoro666's post

Pewnie o crystal chodziło.

Nie znam itemu str catalyst [nie mniej królestwo za taki wynalazek... oszczędził bym tony crystali i miliony golda]

CZYTAJCIE REGULAMIN!!!

Ja z kolei mam takie pytanie:
Mam apparela i 110% efektywnosci. Czy jeżeli do tego apparela wsadzę nowszy i lepszy armor, to czy efektywnosć 110% zostanie, czy też trzeba będzie podnosić ją od początku?

nie wie mja k to jest ale efektywnosc jest raczej dla samego apparela i mi sie zdaje ze ci to zostanie chociaz tak ja k jest ze wszytski jesli chodzi o fuse to moge sie mylic
Wróciłem ;D
po długiej przerwie =.=

Reply 18# MESkbill's post

Nie efektywność zniknie.
Muszę to dopisać w poradniku, kiedyś w pko działał taki trik ale bodajże carribean patch go naprawił.

Btw zawsze po zmianie "wkładki" w apparelu traci on nabite lvle [czyli procenty ponad 100% standardowe]

CZYTAJCIE REGULAMIN!!!

Thread