11 12
Thread
Print

[TOP] Biednemu zawsze wiatr w oczy. Czy to bug czy moja nieuwaga??

Biednemu zawsze wiatr w oczy. Czy to bug czy moja nieuwaga??

Proszę was o jak najszybszą odpowiedz. Nie mam pojęcia czy to przez moją nieuwagę czy też to bug ponieważ nie mam questa " Phoenix Rebirth". Posiadam SM 85lvl i ma on 13649 reputation. Więc kompletnie nie mam pojęcia o co chodzi. Poniżej jest screen z problemem.

Attachment

bug.jpg (112.32 KB)

7-8-2012 08:23 AM

bug.jpg

Zobacz u NPC w LT6 . On ma tego questa.

Masz racje, jest to co najmniej dziwne 0.o i nie wiem czy to az jest tak zbugowane czy poradnik jest juz stary ale wogóle nie musialem odpowiadac na te pytania 0.0
No dobra ale czy nie jest to problem ze bede mial wszystkie runy ale nie mam questa z rebirthem ??

[ Last edited by Moonkas at 7-8-2012 09:48 AM ]

Reply 3# Moonkas's post

Oj kuzyn
Przerabiałam to ostatnio.Po zdobyciu wszystkich run quest do aktywacji rebirtha pojawi się u Bogini.
Pamiętaj,że po wyborze scieżki długiej lub krótkiej nie będzie questa,więc będziesz musiał napisać do LS,aby Gm go aktywował

[ Last edited by Kanikuly at 7-8-2012 03:11 PM ]
Only God Can Judge Me...

0.o ze niby co... no ja sie powiesze
no dobra dziekuje za ta informacje bedziemy w kontakcie .

Reply 5# Moonkas's post

No przynajmniej wszystkich win nie będziesz musiał dawać
No no no w kontakcie będziemy jak będę potrzebowała "opiekunki" do dziecka ^^
Only God Can Judge Me...

hahaha bardzo smieszne... jak to nie bede musial dawac wszystkich wine??

przy tym bugu nie bedziesz musiał całej ilosci wina zbierać ( o ile dobrze pamietam 15 ginseng starczy na dostanie runy), tak jak ci powiedziała koleżanka wyżej po wyborze drogi nie bedzie questu i jedynie LS pomoże go odblokować. Dodatkowo najprawdopodobniej jeszcze raz bedziesz musiał pisać do LS bedac w Haven bo goodes dalej nie bedzie miała questu. Po paru nerwowych chwilach przetrwasz i osiagniesz swój cel ^^.

Pozdro

[ Last edited by ayatoii at 7-9-2012 02:19 AM ]

wszystko ladnie pieknie ale za ten quest z wine nie dostalem runy wiec cos czuje, ze bede mial wiece nerwow niz tylko troche...
a.. dobra nie wazne pojawila mi sie w inventorze po 2 minutach... no ale cos mi sie nie widzi pisac na LS

[ Last edited by Moonkas at 7-9-2012 08:00 AM ]

Żadna filozofia. LS 24/7 wystarczy nawet łamany angielski i masz reba

11 12
Thread