30 123
Thread
Print

[Off Topic] [Kérdés] .... phyllis chopstic glow változott? ._.

[Kérdés] .... phyllis chopstic glow változott? ._.

*nem off-topic, hanem kérdés.. de nincs ilyen tag*

Szóóval.... kérdezösködöm itt egy kicsit xD
Phyllis voyon változott a chopstic apparel glow? o.o Régen csak a lancenak adott szép nagy fényt, a phyllisnek épp hogy csak izzott, de tegnap láttam icicle banknál egy phyllist, és tök naaagy fénye volt  a daggerjének abban az apparelben. Most nem tudom, hogy ez a szokásos top2 glow bug miatt volt, hogy valami más apparelnek átszippantotta a fényét, vagy tényleg megváltozott.. xD

Képekért 10 favor ._. Nem muszáj saját karinak lenni, lehet akárkié más szeróról ._.

ui. aki postol starfish daggeres ingame képet kap 20 favort *o*

Holnap lekapok valakit. De am javítva lett, mostmár ilyen pöpec fénye van az összes szarnak.
Én is láttam, meg is csodáltam, mert régen csak egy bot volt. ._.

Az SS bow glow bugos lett... nem ez is csak az? :\ Vagy ez a javítás akkor? Voynak jó lett SS-nek meg csúnya? xD

Fogalmam sincs, de én már elég sok emberen láttam a szép voy glowot. Szal nem hiszem h bug.

Én is sok emberen láttam a csúnya ss bowot. ._. És complaineltek is miatta... szal lehet bug.. xD
Nem baj, Nini vett Starfish daggert és rakott róla képet.. OLYAN KELL!

és fu, hogy minndeki azt a hajat kezdte el használni

Cp-zhetek akkor phyllist... ez a haj tökéletes hozzá. xD
És megnyerem neked valami buzi eventen. <3 xD

Yay xD Magadnak nyerj valamit, ne nekem.. xD Lollipop staff vagy nem tudom.. xD
Majd vesek/ nyerek én magamnak valahogy.. xD Tényleg azon az egy árva eventen amit láttál, mi van kiírva nyereménynek? xD Nem lehet, hogy több zónára van osztva az egész és valahogy nem vetted észre a többit? xD
És... nem szeretnéd végignézni a régebbi pontozások pontjait?

Az ocsmány gemelve. Olyan blehh, kell a facnak.
Megnézem, am van a sütisütős feltevés is, de aktívan most csak ez a kettő.

._.
Hogy is mondta régen az a Hawk vagy kicsoda mindig?
vöööjjj... xD
Azt hittem mostanában lesz már az a music izés a badgeért, meg a facebookos >.>

Konkrét időpontot nem láttam, de itt am se írnám le, még kitiltanak a részből, ha itt meglátják az infókat. xD
Majd xaten. xD

30 123
Thread