Thread
Print

[Off Topic] Eurovízió 2012

Nálam ez az érvagdosós kategória. És még csak nem is cuki. o-o"

Fuuuu, ez nagyon nagyon nagyon nem. xD Rossz a hangja, rossz a zene... ÁÁÁ.

Hol a faszba van egyáltalán grúzia?
Am meg azerbajdzsán meg izrael meg egyéb gyöngyszem mit keres az EUROvíziós izén? Se nem eu tagok, se nem európába tartoznak........ kurvára ázsia... közelkelet... KISÁZSIA. Akkor? xD

És ez egy szar.

Zorro bazdmeg.
Én össze piii-ném magam ha csukott szemmel egy színpadon kéne kalimpálnom...xD

És ez is kaka.

Az írek szarok és idegesítőek.
És azért sajnálom hogy a nagyik továbbjutottak, ami csak egy POÉN, viszont a finn meg a svájci tuti kurva sokat melózott a dalukkal... szal ez kicsit igazságtalan...xD

Én akkor is csak azon akadok ki, hogy a jók nem jutottak tovább, mert néhány ember jobbnak találja a VICC kategóriát... oké... elmegy... de ez övön aluli.

Szar mindkettő... Az eredeti se különb. Ott is csak a kis csíra kis pofájával akartak elvinni valamit. Meg hogy ügyesen ugrál... BOCS fiam, énekelni kéne.... SONG contest... ha jól olvastam.

Megkérdezném már, miért olyan sötét az 1.? Nincs benne semmi rasszizmus... még. Na de akkor is meglehetősen sötét a színe....xD

HÁT EZ A MAI DOLOG EGY FOS VOLT.

Reply 145# Chroni's post

FUUUUUUUUU, már csak azért sem! xD

@Úgy senki:

Beszélgettem barátnőimmel, akik szerint a tegnapi sokkal színvonalasabb volt mint a keddi.... MIAFASZ?! Szerintem csak egy nyálzó okádék volt a tegnapi, meglehetősen kevés jó zenével... JÓ.... pff.

Amik szerintem jók voltak, az a... ... .... svédek vagy nem tom melyikbe volt a pantomimező nő...xD A törökök... mert egyszerűen röhejes maga az egész. Meg a szlovák, mert... annak jó a stílusa... legalábbis én szeretem az ilyen fajta zenéket. Bár élőben egyik sem volt valami megnyerő, de a stúdió előadásoknál jobb az összes induló. Na jó... a boszorkányt nem néztem meg újra, nem akartam több átkot kapni...xD

Hát azok... de a szavazók is hallás károsodottak.

Thread