Thread
Print

[TOP] Veteran

Veteran

Siemano Ludzie. Wpadlem sobie na polish pub z takim małym pytankiem czy duzo ludzi i polakow gra ogolnie teraz w ToPa ? Heh zapewnie nie tyle co za starych czasow ale na oko i jak jest na serverach dalej ludzie co non stop impy kupuja mają przewage nad reszta czy jakis mniej wiecej balans jest ? Jestem starym weteranem z servera Coral Isle kto tam gral to wie kto był w starej gwardi tego servera. Planuje maly powrot ale zobaczymy jak to z tym bedzie
Dzieki z góry za odpowiedz

Wciąż te same liczby. Chociaż na nie których serwerach polska społeczność wymarła do końca. Na Thundorii trzyma się naprawdę nieźle. Ludzie z innych serwerów zbiegają się tutaj po przerwach i powrotach. Ktoś jest na heaven, azure, caribbean rainbow etc... Na treasure też ktoś powinien być. Rozejrzyj się w rankingu, popytaj na serwerze.

Jeżeli chodzi o drugie pytanie, to non mallerzy również pokazują klasę. Będzie ciężko nadgonić tych lepszych. Na to potrzeba dużo czasu lub dużych środków. Nie da się pograć, miesiąc czy pół roku by wystarczyło choćby do dream. Sam po sobie widzę, że efekty widać po roku dopiero, a to i tak jeszcze nie to co by się chciało.

ToP nie należy do łatwych MMO i trzeba się z tym liczyć. Wiele ludzi poddaje się przed wbiciem 90 lvla. Najnowszy serwer powstał rok temu, więc ciężko gdziekolwiek się wyróżnić.

Pozdro.

[ Last edited by woren94 at 9-5-2012 05:20 PM ]

Dzieki czekałem na taką odpowiedz Grałem na Coralu i to dosyc sporo mialem ladne eq i lvl +95 bylem w najlepszej gildi z serva i mysle nad powrotem ale takim zeby sobie dla przyjemnosci pograc a nie zeby na chama sie scigac z najlepszymi Byc moze do zobaczenia in game
Piona :)
PS.
Skorzystam jeszcze z tego posta do jeszcze jednego pytanka. Znalazlem swojego alta na starym dawno zapomnianym koncie wiecie moze czy jest mozliwosc przeniesienia go na inny server ?

[ Last edited by phebo at 9-6-2012 03:28 PM ]

Thread